WordPress – Världens bästa publiceringsredskap?

Bra bildspråk är viktiga för att en hemsida ska lyckas med att locka och med ett bra innehållshanteringssystem är publiceringsarbetet extremt lätt. WordPress har länge varit synonymt med enkelt webbutveckling och allt fler väljer detta verktyg som fundament för sin webbsida. Sedan det kom ut på marknaden har utvecklingen formligen exploderat, och konstant upptäcker nya människor detta verktyg.

Hitta det perfekta temat

WordPressteman är inte svåra att ändra och utveckla efter eget huvud. Både responsiva och vanliga wordpressteman är möjliga att vidareutveckla. Om man känner sig manad att bygga vidare på ett befintligt tema så öppnas dörren till skapandet av ett unikt yttre som återspeglar det som företaget sysslar med.

Epost och internetreklam

Idag är det av oerhört stor vikt för organisationer över hela världen att nyttja internet som kanalmedium för att nå ut med sitt budskap. Tempot är hissnande och det är möjligt att bygga relationer med den målgrupp man söker på en helt ny nivå. Det finns oanade förutsättningar för att skapa relation till massor av möjliga kunder då Facebook besitter drygt en miljard användarkonton. Ett av världens mest använda plugins är Akismet från Automattic vilka tagit fram WordPress. Det är ett filter för spam, vilket följer med i WordPressinstallationen. Från det att Akismet först lanserades har det eliminerat drygt 100 000 000 000 spamkommentarer!